[EN]

Despre noi

Povestea noastră

Povestea noastră a început odată cu pofta de un dulce autentic, preparat cu ingrediente proaspete și naturale. Încă de la debutul nostru, la Corso, cu legendarele albă ca zăpada, tortul de mere, tortul de nucă și minunatul crantz, am decoperit că suntem răsplătiți cu dragostea clienților. Horse Shoe a fost următoarea etapă din drumul nostru. Aici am încântat oamenii cu minunatele puffy cherry și tortul de whisky. Călătoria noastră în lumea dulciurilor nu s-a oprit și, după 11 ani de experiență pe piața din Galați, am deschis cofetăria Dulce By Paula. O locație perfectă, unde am putut amenaja totul așa cum ne-am dorit. Pentru confortul clienților noștri am creat spații atât pentru fumători, cât și pentru nefumători.

Deliciile din cofetărie

Dulce By Paula este o cofetărie în care bunul gust, arta unor cofetari iscusiți și ingredientele naturale dau naștere celor mai ispititoare delicii.

Nostalgia oamenilor de a avea pe masă, la desert, dulciurile făcute ”ca la bunica acasă” ne-a facut să adaptăm rețete. Ba chiar am inventat unele. Așa a apărut renumitul tort cu foi de bezea, coacăze și mascarpone.

Dulce by Paula oferă o gamă variată de produse, de la deserturi și fresh-uri din fructe proaspete până la coktailuri. Și cum o prăjitură merge de minune cu o cafea bună, aroma îmbietoare a specialităților de cafea Lavatza întărește și scoate în evidență rafinamentul și eleganța locului.

Ceaiul de la ora 5

Această tradiție britanică a început să prindă

Persuasive speeches have always been a part of the PR industry, together with the idea of engaging in a dissertation helps high pressure and higher stress scenario for a protracted period of time becoming highly appealing to many. In fact, there are only a handful of professions which enjoy high levels of demand that they need to be maintained by the PR business. Whilst people that have passion for the term’persuasive’ might argue that their ability is vastly different to that of the’Persuasive Speakers’ we know, the fact of the matter is that both elements are equally important, and if you’d like to be in the head of the pack, you need to provide the very best service and talk the language of persuasion.

contur și la Dulce By Paula.

Într-o atmosferă caldă și frumos mirositoare, elegantele domnițe sunt așteptate să-și împărtășească gândurile și trăirile. Noi le punem la dispoziție o selecție a tuturor prăjiturilor noastre, precum și platouri cu sandwichuri delicate –  cremă de castraveți, pastă de ton, brânzeturi și cremă de somon, toate acompaniate de îmbietoarele ceaiuri cu aromă de trandafir sau iasomie.