[EN]

Servicii

Vreți ca evenimentele importante din viața dumneavoastră să rămână o amintire dulce? Vă doriți o petrecere unică, elegantă și de neuitat?

DULCE by PAULA este locul ideal unde puteți opta pentru un CANDY BAR de poveste. De la acadele și bomboane până la fondante și macarons, noi vă punem la dispoziție o gamă variată de produse, cele mai îndrăznețe culori, accesorii și decorațiuni, în ton cu tema evenimentului și cu personalitatea dumneavoastră. Puteți opta pentru un bufet dulce bicolor sau monocromatic, care să ofere un plus de eleganță, sau un bufet vesel, plin de culoare și arome fine. Calitatea și gustul deosebit al produselor noastre sunt garantate de ingrediente precum făina din diverse cereale integrale, ouă proaspete și unt natural, smântână dulce, ciocolată veritabilă, zahăr brun, miere de albine, extracte naturale, fructe de sezon.

DULCE by PAULA are grijă ca fiecare dorință să prindă viață.

Fie că vorbim de nuntă, botez, majorat, zile de naștere, onomastică sau o petrecere privată organizată de companie, un detaliu extrem de important, care merită o atenție deosebită, îl reprezintă tortul.

Cofetăria DULCE by PAULA vă pune la dispoziție toate ingredientele necesare pentru a avea un tort de excepție, gustos și spectaculos. La noi veți descoperi o legătură specială între nenumărate combinații de cremă (vanilie, ciocolată crocantă, smochine, de caramel și de mascarpone în toate combinațiile cu fucte sau ciocolată) și blaturile proaspete și pufoase (din ciocolată, pandișpan, negresă, bezea cu nucă, cu iaurt și fructe sau din biscuiți digestivi).

Vă așteptăm cu drag pentru a crea împreună un tort special pentru evenimentele deosebite din viața dumneavoastră!

Cu toții ne amintim de momentele plăcute în care bunicile și mamele noastre ne

pregăteau cele mai bune prăjituri din lume, cu dragoste și multă grijă, cum așteptam nerăbdători lângă cuptorul încins, ademeniți de mirosul inegalabil.

Acum puteți retrăi acele experiențe de neuitat doar la cofetăria DULCE by PAULA. Prăjiturile făcute după rețetele de altădată, combinate cu un ambient special ales, vă vor face să vă simțiți din nou ca în copilărie. Cu ajutorul prietenilor, care au crezut în noi și ne-au susținut, ne mândrim în prezent cu minunatul „caiet de casă al bunicii”.

Vara este anotimpul așteptat de toată lumea pentru soare, plajă ,vacanțe și… înghețată. Cum o fotografie face cât o mie de cuvinte, o înghețată bine aleasă, la momentul potrivit și în locul potrivit, îți poate bucura sufletul și te poate binedispune pentru întreaga zi.

DULCE by PAULA vă invită să încercați unul dintre sortimentele de înghețată cu: vanilie, caramel sărat, fructe de pădure, mango, portocală cu ciocolată amară, piersică williams, ciocolată amară cu fructe de pădure, mascarpone, ciocolată fondant, campari, iaurt cu miere și nucă.